lørdag den 10. december 2011

ADHD Awareness Week takker af for i år!


ADHD Awarness Week 2011 blev en kæmpe succes!

Vi havde i år fået vores egen hjemmeside med en masse fakta og information om ADHD, en stor spørgeundersøgelse og konkurrencer med flotte præmier skænket til formålet af en lang række sponsorer. Det blev desuden til 2 radiointerviews - DR P4 Nordjylland og Radio Nova FM - og en positiv respons fra Minister for Sundhed og Forebyggelse Astrid Krag.

Derudover introducerede vi ADHD Awarness Awards 2011, hvor vi hædrede en række personer, der havde gjort en særlig indsats for at skabe større bevidsthed, forståelse og accept af børn, unge og voksne med ADHD samt deres familier.

Næsten 400 besvarede den store ADHD-spørgeundersøgelse i løbet af ADHD Awareness Week. Et fantastisk stort antal der langt oversteg vores forventninger. Det var dejligt, at så mange deltog og støttede op omkring dette års kampagne.

I slutningen af spørgeundersøgelsen bad vi forældre til børn/unge med ADHD samt de unge og voksne med ADHD fortælle, hvad de ville ønske alle vidste om det at leve med ADHD eller være forældre til et barn/ung med ADHD.

Rigtigt mange kom med deres kommentarer og ønskede at dele dem med andre. Derfor har vi udvalgt en lang række af dem og gjort dem tilgængelige på hjemmesiden.

Du kan læse, hvad forældrene fortalte her og hvad de unge og voksne fortalte her.

Med dette takker vi af for i år og ser allerede nu frem til ADHD Awarness Week 2012, der bliver den femte af slagsen. Så ingen tvivl om, at det bliver stort!

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul og et lyst og lykkebringende nytår!

Mange hilsner
ADHD Coach Charlotte
www.ADHDkompagniet.dk