torsdag den 15. august 2013

ADHD - Psykiatritopmøde 2013

PsykiatriNetværket afholder Psykiatritopmøde lørdag den 5. oktober 2013 på Frederiksberg.

Hvad: Topmøde om og for psykisk sårbare, deres pårørende, behandlere og alle andre interesserede. Se hele det foreløbige program her.

Hvor: Frederiksberg Gymnasium, Falkoner Plads 2, 2000 Frederiksberg

Hvornår: Lørdag 5. oktober 2013 kl. 10 – 17. Dørene er åbne fra klokken 9.00

Hvordan: Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig her.

Jeg er allerede tilmeldt og ser frem til dialog-gruppen "Diskrimination, stigmatisering og selvstigmatisering - hvad er status i Danmark?", der er arrangeret af EN AF OS-kampagnen.


EN AF OS har i foråret 2013 gennemført en spørgeskemaundersøgelse om diskrimination, stigmatisering og selvstigmatisering med 1500 respondenter, der har eller har haft psykisk sygdom. Undersøgelsen er den hidtil største af sin art i Danmark. Den peger bl.a. på, at det har stor betydning, hvor meget den enkelte oplever, at psykisk sygdom fylder i personens hverdag. Det har bl.a. indflydelse på, hvor høj grad af diskrimination man oplever, og i hvor høj grad man afholder sig fra aktiviteter af frygt for stigmatisering. På workshoppen vil de væsentligste resultater fra undersøgelsen blive fremlagt, og der vil være mulighed for debat kombineret med øvelser, der kan understøtte dialogen mellem deltagerne.

Jeg har deltaget i tidligere Psykiatritopmøder og kan varmt anbefale at deltage.


ADHD-hilsen

ADHD Coach Charlotte
www.ADHDkompagniet.dk