torsdag den 5. juli 2012

ADHD - Børn med ADHD får hjælp med ny mobil-app!


Center for ADHD i Aarhus sætter nu gang i et projekt for at få udviklet en mobil-app, der skal hjælpe børn med ADHD, så de bliver bedre i stand til at strukturere deres hverdag ved brug af farver, billeder og lyde. Det er Morten Dybdal Møller, der sammen med sin medstuderende, Martin Rother Petersen skal udvikle en app'en. De er begge studerende på uddannelsen it-ledelse på Aalborg Universitet.


»Børn med ADHD har brug for støtte til mange dagligsdags gøremål, og her kan en app blive et vigtigt hjælpemiddel til at lette mange situationer. Familierne kommer til at elske den,« forudser Lene Straarup, der er psykolog på centret og tovholder på projektet.

»Det er et fedt projekt, for nu har vi muligheden for at hjælpe en stor gruppe børn og deres familier. Jeg har selv haft problematikken inde på livet, da min lillebror har ADHD, og jeg ville ønske, at teknologien havde være der for 15 år siden,« siger den ene af de to studerende, Morten Dybdal Møller.Det bliver rigtigt spændende at se, hvordan app'en kommer til at fungere. Går alt efter planen, vil den være klar i løbet af efteråret 2012.


ADHD-hilsen
ADHD Coach Charlotte
www.ADHDkompagniet.dk