fredag den 21. oktober 2011

ADHD – Time Timer en støtte til at få styr på tiden!


Forståelse af tid kan være en stor udfordring for især børn, unge og voksne med ADHD. For mange kan det være en evig kamp for at overholde tider, deadlines, aftaler m.m. Derfor burde enhver skoleklasse, ethvert hjem og enhver virksomhed have en Time Timer!

Time Timer fungerer som et nedtællingsur. Den røde skive viser, hvor meget tid, der er tilbage. Det er for mange lettere at forstå tiden, når man kan se den røde skive blive mindre og mindre. Urskiven vises med 5-minutters intervaller, hvor mange minutter, der er tilbage. På den måde behøver man ikke at skulle huske på, hvad til man begyndte en aktivitet, eller hvornår man skal ophøre med den igen.

Time Timer kan være en stor støtte især for urolige børn, da de kan se, hvor lang tid, der er tilbage af timen, eller hvornår de skal være færdig med en given aktivitet. Den kan også med fordel bruges i hjemmet.

Time Timer er ikke kun for børn. Mange voksne kan på samme måde have stor gavn af den. F.eks. i forbindelse med møder, kurser, præsentationer osv., hvor man er dybt engageret og kan have let ved helt at glemme tiden, kan en Time Timer være et fantastisk redskab til overholdelse af tiden.
Time Timer fås i forskellige størrelser – til skolen, kontoret og hjemmet. Den kan også fås som armbåndsur og CD-ROM, der kan installeres på din computer, så du også der kan holde styr på tiden.

Her kan du se en kort video, der viser, hvordan en Time Timer fungerer.
Du kan læse mere om Time TimerFour Esses.


Mange hilsner
ADHD Coach Charlotte
www.ADHDkompagniet.dk