fredag den 14. september 2012

ADHD og depression - Foredrag af Anne Marie Geisler Andersen!

Anne Marie Geisler Andersen holdt torsdag aften foredrag om sit liv med ADHD og depression i ADHD-foreningen Nordsjællands Voksen Café.


Selvom Anne Marie i weekenden havde deltaget i VM i 24 timers ultraløb i Polen med en personlig rekord på 209,3 km, var hun veloplagt og leverede et inspirerende, personligt og åbenhjertigt foredrag. Et foredrag, hvor hun beskrev de udfordringer hun har stået overfor i relation til hendes opvækst, arbejdet på Borgen, livet som mor og kæreste, hvordan hun bruger motion som en hjælp til bedre at kunne håndtere livet med ADHD, depression, OCD og stress og meget mere.

Efter foredraget var der god tid til dialog og besvarelse af publikums spørgsmål. Så alt i alt en rigtig dejlig oplevelse.

Anne Marie har skrevet bogen "Frem i lyset", som er udgivet på PsykiatriFondens Forlag. Bogen er en personlig beretning om en opvækst med en far, der lider af depressioner og hvordan hun selv har været ramt af stress og depressioner og senere fik konstateret ADHD.


Anne Marie er med til at nedbryde de tabuer, der er omkring ADHD og psykisk sygdom gennem hendes bog, foredrag og hendes aktive involvering i forskellige handicap- og pårørendeforeninger.

Du kan også læse Anne Maries artikel ADHD Awareness Week nuancerer billedet!, som hun skrev i forbindelse med  ADHD Awareness Week i 2011.


ADHD-hilsen
ADHD Coach Charlotte
www.ADHDkompagniet.dk