søndag den 22. januar 2012

ADHD - Generalforsamling i ADHD-foreningens lokalafdeling i Nordsjælland!


Er netop hjemkommet fra den årlige generalforsamling i lokalafdelingen i Nordsjælland.

Det var dejligt at se de mange fremmødte, der støtter op om lokalafdelingens store arbejde. Også dejligt at få genopfrisket alle de inspirerende arrangementer, som lokalafdelingen havde arrangeret i løbet af 2011.

Ud over de faste indslag som valg af bestyrelse m.m. var det en overraskelse, at den nye direktør for ADHD-foreningen - Camilla Louise Lydiksen - var mødt op for at fortælle om foreningens arbejde og mange indsatsområder. Særligt positivt var det, at man i foreningen har erkendt, at det i højere grad er medlemmerne, der skal fokus på og at der fremadrettet også vil blive fokuseret på de unge og voksne med ADHD. Ikke blot er det en erkendelse, men der bliver rent faktisk også handlet på det, bla. ved at  medlemmerne bliver spurgt til råds om ønsker og behov.


Underholdningen stod en super veloplagt Anders Stjernholm for. Udover at være studievært og standup-komiker har Anders selv ADHD og har i flere år tillige været ambassadør for ADHD-foreningen. Med en blanding af humor og fortællinger om sit eget liv med ADHD formår han ikke kun at underholde, men også at give et indblik i nogle af de udfordringer, der kan være forbundet med et liv med ADHD.

En stor tak til ADHD-foreningen og ikke mindst til de mange frivillige i lokalafdelingerne rundt om i landet for deres store indsats. Samtidig vil jeg opfordre alle, der har ADHD tæt inde på livet eller beskæftiger sig med mennesker med ADHD til at melde sig ind i ADHD-foreningen. Med et medlemsskab støtter du foreningen i at gøre et endnu større og bedre arbejde for børn, unge og voksne med ADHD samt deres pårørende.

Læs her hvordan du bliver medlem af ADHD-foreningen og støtter ADHD-sagen!


ADHD-hilsen
ADHD Coach Charlotte
www.ADHDkompagniet.dk